News

Innovatieve EV-reparatieoplossingen

Met de enorme groei en evolutie van het aantal en soorten elektrische voertuigen en hybride modellen; is het van het grootste belang om onderzoek te doen en u te houden aan de nieuwste OEM-reparatieprocedures en batterij toleranties voordat u verder gaat met eventuele reparatiewerkzaamheden. Elektrische voertuigtechnologie is voortdurend mee evoluerend met onze oplossingen om aan dergelijke behoeften te voldoen.
EV

17/05/2023

De R-M Pioneer-serie helpt de toekomst van mobiliteit vorm te geven met de ontwikkeling van de nieuwste eco-effectieve technologieën en oplossingen.

De sector van elektrische voertuigen (EV) is een snelgroeiende sector. Er zijn steeds meer elektrische auto's op de weg. Bijgevolg zullen carrosseriebedrijven steeds meer werk krijgen en is het van groot belang om bij het overspuiten van een EV op de hoogte te zijn van verschillende veiligheidsaspecten, zoals bijvoorbeeld de droogtemperatuur. R-M heeft oplossingen die geschikt zijn voor de vereiste omstandigheden die door de voertuigfabrikanten zijn gespecificeerd. R-M Pioneer series luchtdroogoplossingen maken drogen op kamertemperatuur mogelijk zonder dat de spuitcabine hoeft te worden verwarmd en zo de CO2-uitstoot en energiekosten te verlagen. Dit helpt om de EV-reparatie eerder te starten en om het aantal voertuigen te vergroten dat een carrosseriebedrijf kan repareren. Ook genereert uitharding met UV-A-licht veel lagere oppervlaktetemperaturen, waardoor er geen koelfase meer nodig is en zo de procestijden verlagen doordat schilders direct naar de volgende fase van de reparatie kunnen gaan. Het betekent ook dat het niet meer nodig is om de hele spuitcabine of het voertuig te verwarmen voor het droogproces.
Technical team

Werk samen met R-M en verbeter uw bedrijfsresultaten

AgilisXSauber

Ontdek onze meest revolutionaire en complete reeks oplossingen