Snel, gebruiksvriendelijk en uiterst productief: bespaar tot 83% met R-M UV Light Filler Grey P 2530 | rmpaint
 
 
 
 
 
Nieuws
Snel, gebruiksvriendelijk en uiterst productief: bespaar tot 83% met R-M UV Light Filler Grey P 2530

 

Ultra-snel – ultra-eenvoudig – ultra-violet

R-M’s UV Light Filler Grey P 2530 biedt drie grote voordelen: het bespaart tijd, materiaal en energie en is tevens zeer gebruiksvriendelijk. De primer filler is uitermate geschikt voor de herstelling van kleine en middelgrote schades en onderscheidt zich door zijn snelle droging onder ultraviolet licht.

Deze één-component filler elimineert tijdrovend mengen en kan onmiddellijk vanuit het blik naar het spuitpistool worden gegoten. Indien de primer filler bewaard wordt in een lichtdichte beker, kan het ook nog voor andere herstellingen worden gebruikt, en dit gedurende een volledige week. UV Light Filler Grey P 2530 kan direct op metaal worden aangebracht zonder primer en is eveneens ideaal voor toepassing op kunststof. Vergeleken met oven- of infrarood-drogen, wordt het substraat met UV-droging namelijk slechts licht opgewarmd. Dit minimaliseert het risico op vervormingen. Opnieuw een voordeel: de grondvuller kan onmiddellijk worden geschuurd zonder te moeten afkoelen!

Reeds talrijke klanten van BASF kunnen genieten van de overduidelijke voordelen van deze UV primer filler! Vanaf de lancering werden reeds meer dan 850 liter en 90 UV-toestellen verkocht. Een echt succes dus!