Lancering van R-M THE CODE | rmpaint
 
 
 
 
 
Nieuws
Lancering van R-M THE CODE

R-M en TheArsenale kondigen met trots het ambassadeurprogramma THE CODE aan: Voor THE CODE werden 12 exclusief geselecteerde, Europese constructeurs uitgenodigd om aan een individueel project te werken om de mobiliteit van de toekomst te vieren, gespoten met lak van R-M voor THE CODE. De missie van THE CODE is om verschillende unieke ontwerpers uit Europa met verschillende achtergronden, de kans te geven deel uit te maken van een unieke wereldwijde gemeenschap. De constructeurs gaan van de kleine bromfietsbouwer Lucky Cat Garage uit het zuiden van Frankrijk tot grote ontwerpers, zoals KISKA uit Oostenrijk, de constructeur van gepersonaliseerde voertuigen uit het topsegment Caresto uit Zweden en de Britse kunstenaar Death Spray Custom, die gekend is voor zijn unieke, artistieke werk op mobiliteitselementen.

THE CODE staat synoniem voor een speciale kleurcode voor elke ontwerper, waarbij de kleur van de lak het unieke aantrekkingspunt wordt van elk ontwerp. De twee partners TheArsenale en R-M Paint ondersteunen de constructeurs bij de ontwikkeling, uitvoering en promotie van elk project aan de hand van technische ondersteuning via de lokale ondernemingen van R-M en promotie op een speciale website en de sociale media.

THE CODE maakt deel uit van het initiatief Colors & Design van R-M. In de lokale R-M Refinish Competence Centers (RCC) en dat van Clermont de l’Oise in Frankrijk, het modernste trainingscentrum van Europa, stelt R-M zijn klanten een aanzienlijke flexibiliteit voor om tegemoet te komen aan hun trainingsbehoeften op vlak van reparaties, terwijl het innoverende en duurzame oplossingen aanreikt en het efficiëntie- en rentabiliteitsniveau van hun ondernemingen doet stijgen.

www.thecode.rmpaint.com
www.instagram.com/rmthecode/
www.facebook.com/rmpaint
www.youtube.com.com

 
 
By continuing to browse the website you are agreeing to our use of cookies to propose you the most relevant services and offers. For more details, review our cookies policy.
Click here and agree